Njega tijela

Naslovna » Vali usluge » Njega tijela

Nikad ne propustite učiniti nešto za sebe i za svoje tijelo. Opće stanje reflektira se najprije na tijelu pa je stoga i njega tijela danas izuzetno bitna.  Tome govori u prilog i dobro nam poznata rečenica “Eh, da mi je sad jedna masaža..” koju najčešće izgovaramo u trenucima kad je obveza sve više, a čitav tjedan se čini prekratkim.

Mi u salonu ljepote znamo da Vaše tijelo treba mnogo ljubavi i pažnje pa smo za Vas pripremili set usluga,  koji će Vam pomoći da zablistate, od  masaža do ciljanih tretmana.

Maderoterapija

Maderoterapija je najnovija masažna tehnika koja se pokazala najučinkovitijom kad je u pitanju celulit!
Naš tim je certificiran i profesionalno educiran, obratite nam se s povjerenjem!

Medicinska masaža

Medicinska masaža namijenjena je svima koji imaju problem s leđima ili se žele opustiti i relaksirati. Vrijeme trajanja masaže je 60 minuta.

Parcijalna masaža

Parcijalna masaža je ciljana masaža tijela, obično leđa i nogu. Vrijeme trajanja masaže je 30 minuta.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža tijela, kao što joj i ime kaže, je ciljana masaža tijla, namijenjena borbi protiv celulita. Kombinacijom preparata i rućčne masaže postiže se odličan rezultat u borbi s celulitom. Za što bolji rezultat, preporučujemo kontinuirane masaže, jednom do dvaput tjedno.

Masaža stopala

Masaža stopala izrazito je relaksirajuća masaža. Ako tijekom dana većinom sjedite ili pak stojite, toplo je preporačamo. Masaža traje 20 minuta.

Masaža ruku

Lijepe i meke ruke su gipke ruke. Relaksirajuća masaža ruku u salonu ljepote Vali traje 20 minuta.

Čišćenje leđa

Čišćenje leđa obuhvaća piling, omekšavanje kože pod parom, mehaničko čišćenje, visoka frekvencija i masku.

Anticelulitni tretman Sculptural

Tretman Sculptural, na bazi algi i eteričnih ulja ružmarina, lavande i eukaliptusa, odličan je tretman za celulit i masne stanice. Radi se u kombinaciji s termodekom, triput tjedno. Vrijeme trajanja jednog tretmana je 60 minuta.

Anticelulitni tretman alge i crveno vino

Za eliminiranje „narančine kore“, za postizanje vitkosti te za glatku kožu, preporučamo vam anticelulitni tretman s algama i crvenim vinom.
Tretman se sastoji od pilinga na bazi morskih soli i tekućih algi , maske na bazi algi, crvenog vina i zelenog čaja koja djeluje u termodeci, a nakon tuširanja slijedi 20-minutna masaža. Za intenzivnu kuru preporučamo 10 – 15 tretmana dvaput tjedno te održavanje rezultata jednim tretmanom mjesečno. Ukupno trajanje tretmana je 90 minuta.