Njega lica

Naslovna » Vali usluge » Njega lica

Uz ruke, lice je naš najizloženiji dio tijela i  prvo što se na osobi primjećuje. Njegovano lice zrači posebno, pa Vam za njegu lica preporučamo i pružamo usluge koje pouzdano daju rezultate.

Tretman lica

Klasičan tretman lica sastoji se od čiščenja, face mappinga (analize kože), pilinga, 30 minutne masaže lica, vrata, dekoltea i ramena pod parom, mehaničkog čišćenja, visoke frekvencije, maske i odgovarajuće kreme.

Čišćenje lica

Čišćenjem lica počinje njega lica. Naša usluga čišćenja sastoji se od face mappinga, pilinga, omekšavanja kože pod parom, mehaničkog čišćenja, visoke frekvencije, maske i odgovarajuće kreme.

Tretman Medibac clearing

Tretman medibac clearing je tretman čišćenja kože lica. Namijenjen je masnoj koži, pogotovo u teenagerskoj i odrasloj dobi. Specifičnost tretmana je njegovo antiseptičko djelovanje i reguliranje pojave akni, izlučivanje sebuma – djeluje na trenutna izbijanja i sprečava nova. Primjenjuje se kao kura od šest tretmana, jednom tjedno. Tretman traje 30-tak minuta.

Masaža lica

Profesionalna masaža lica u našem salonu je kombinacija digitopresure i klasične masaže lica, vrata, dekoltea i ramena. Masaža lica traje 30 minuta.

Piling lica

Piling lica, odnosno uklanjanje mrtvih stanica kože lica, ovisi o tipu i stanju kože pa tako biramo između mehaničkog i kemijskog pilinga.

Age smart piling lica

Age smart piling je kemijski piling na bazi salicilne i mliječne kiseline, retinola. Napomena: ne radi se u ljetnim mjesecima.

Maske za lice

Ovisno o tipu i stanju kože odabiremo jednu od mnogih maski iz naše ponude.

Beauty tretmani

Beauty tretmani su tretmani namijenjeni isključivo njezi. Ovisno o potrebi kože, odabiremo jedan od sljedećih:

Tretman Evidance Lift (Decleor)

Tretman revitalizira i podiže zrelu kožu. Maska je bogata morskim sedimentima, smeđim algama i vitaminom C te u djelovanju s hidratantnim losionom djeluje na bore, čvrstoću i sjaj, obnavlja tkivo i potiče stvaranje kolagena.

Aromaplazma (Decleor)

Aromaplazma je tretman za izrazito suhu kožu. Maska je na bazi pšeničnih klica, sjemenki suncokreta, praha lanenog sjemena i ekstrakta kvasca.

Tretman Delice de peau (Decleor)

Tretman Delice odličan je za suhu kožu; vraća koži vlagu i uklanja osjećaj zategnutosti. Maska je bazirana na esencijalnim uljima (angelica, ružmarin, kamilica), zrncima žitarica i mliječnim sokovima (zob, žito, raž, riža) – mješavinom koja čuva i štiti kožu od vanjskih utjecaja stvarajući staničnu zaštitu.

Sezonski beauty tretman

Sothysov tretman koji se mijenja s obzirom na godišnje doba (jesensko-zimski i proljetno-ljetni) te tako koži daje ono što joj je u tom periodu najpotrebnije. Sastoji se od pilinga, masaže te gela i gumene maske.

Flash beauty

Flash beauty tretman je ekspresan tretman, oblikovan tako da djeluje trenutačno, a primjeren je za sve vrste koža. Sadrži vitamin C, eterična ulja mandarine i limuna, kompleks vitamina, aminokiseline te biljna ulja. Flash tretman poboljšava stanični metabolizam, daje koži zdravi sjaj, optimalnu opskrbljenost kisikom, elastičnost i čvrstoću. Ako želite oživiti umornu i beživotnu kožu, toplo ga preopručamo.

Nakon tretmana, svaka klijentica na poklon dobiva vitaminski kompleks kojim produžuje efekt samog tretmana.

Beauty lift tretman

Collagene hyaluronique intensive tretman je intenzivni lifting tretman na bazi kolagena i hijaluronske kiseline koji zaglađuju i popunjavaju bore. Tretman sadrži specijalan Sothysov kompleks lana bogat omegom koji hrani i obnavlja kožu. Ostali sastojci su morski kolagen, vlakna badema i sjemenke rogača.

Agesmart beauty tretman

Najsnažniji Dermalogica tretman kreiran je za sve koji se bore protiv znakova preuranjenog starenja i oštećenja kože od sunčevih zraka i UV zračenja. Učvršćuje kožu, a koža postaje mekša, njegovana, nahranjena i regenerirana. Neki od sastojaka tretmana su mliječna i salicilna kiselina, retinol (piling) i zobeno brašno bogato proteinima (maska). Trajanje tretmana je 90 minuta.

Hydrooptimale beauty tretman

Hydrooptimale tretman odličan je za pojačanu hidrataciju, pogodan za sve tipove i stanja kože.

Hydraderm lift –  aparat za lifting

Nakon pilinga radimo dubinsko hidriranje, limfnu drenažu, dubinsku stimulaciju mišića, oksigenizaciju (opskrba kože kisikom), 15-minutnu masažu lica te završavamo odgovarajućom maskom. Tretman aparatom je namijenjen koži bez sjaja sa slabim tonusom. Za vrhunske rezultate potrebno je napraviti kuru (10 tretmana 2 puta tjedno), te kasnije održavati jednim tretmanom mjesečno. Može se raditi i pojedinačno kao beauty tretman. Svaka se faza aparata može raditi pojedinačno i ukomponirati u bilo koji drugi beauty tretman.

Oxigenizacija i hidriranje

Tretman obuhvaća dubinsko hidriranje kože i opskrbu kože kisikom. Odličan je za masne kože, ali i kao nadopuna klasičnom tretmanu lica.

Oxigenizacija

Oxigenizacija je tretman dubinske opskrbe kože kisikom. Može se raditi kod svake kože i u svakom tretmanu, kao i pojedinačno.

Bojanje trepavica

Ako imate svijetle trepavice koje želite istaknuti i izbjeći nanošenje maskare (pogotovo u ljetnim mjesecima) preporučamo bojanje trepavica. Moguće boje su crna, plava, smeđa i siva.